BİNGÖL / YEDİSU - Yedisu Yatılı Bölge Ortaokulu

Yedisu Yatılı Bölge Ortaokulu

05418141978
Adres
MERKEZ MAH. ESKİ BELEDİYE CAD. YEDISU YIBO ORTAOKUL BLOK NO 7 İÇ KAPI NO 1 YEDİSU / BİNGÖL
Vizyon
Biz, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Genç Beyinleri Fethederek Okulumuzu İlimizin Öncüsü Yapmak.
Başarılar
2022-2023 Kızlar Futsal Alanında İl 2.si 2021-2022 Küçükler Satranç Alanında İl 6.sı 2021-2022 Erkekler Futsal Alanında İl 6.sı
12:40/17:50
Ulaşım
ilçemiz Bingöl iline 133 km,Erzurum´a 110 km ve Erzincan´a 130 km uzaklıktadır. Her sabah bu üç ile ulaşım ilçe minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Yatılı Okuldur.
Yedisu/ Merkez
İlçe Merkezi
Sportif Etkinlikler
Okulumuz tarafından Okul sporları müsabakalarına ve etkinliklerine katılım sağlanmaktadır.
Okulumuz tarafından etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
2021 yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi